De meest hippe en stijlvolle tops voor hem

Kleding is voor de mannen tegenwoordig net zo belangrijk als voor de vrouwen. Bij de heren is comfort altijd al van groot belang geweest, maar het feit dat de kleding nu altijd stijlvol moet zijn is misschien iets nieuwer. Toch vinden de heren de combinatie van stijl en comfort erg belangrijk in de kleding. Het is dan ook niet voor niets dat kleding van deze categorieën maar wat graag door de mannen wordt gedragen. Voor de heren is momenteel dan ook echt niet meer de bedoeling om in een oud T-shirt en een versleten spijkerbroek te lopen. Er moet gekozen worden voor kwalitatieve en mooie kleding. Alleen dan kan je als man tegenwoordig de straat op gaan zonder dat je gek aangekeken zal worden. Mocht dat toch nog gebeuren zal het in ieder geval niet meer aan de kleding liggen. 

 

Polo 

Een type kleding voor de heren waarbij comfort en stijl perfect samenkomen, is het poloshirt. Dit zeer bekende soort shirt is te herkennen aan de knoopjes bij de nek, die het bijna laten lijken alsof het poloshirt half overhemd en half shirt is. Het shirt wordt vaak gedragen met korte mouwen, maar toch zijn er ook diverse modellen van het poloshirt die lange mouwen hebben. Op deze manier is het dus mogelijk om het poloshirt het hele jaar door met elke temperatuur te kunnen dragen. Het grote voordeel van de poloshirts is dat deze altijd comfortabel zitten. Daarnaast kan je bij de hals zelfs bepalen hoeveel knoopjes je dicht wel doen, waardoor het nooit vervelend zal voelen. Het poloshirt is dus echt de ideale combinatie van comfort en stijl. 

 

Diverse soorten

Zoals bij ieder shirt zijn er ook bij de poloshirts verschillende varianten te verkrijgen. Niet iedere man vindt natuurlijk hetzelfde shirt of dezelfde kleur leuk, waardoor het noodzakelijk is om genoeg aanbod te hebben waaruit gekozen kan worden. Dat is door de verschillende merken die poloshirts ontwerpen zeker het geval. Zo kan men kiezen uit poloshirts van merken zoals Calvin Klein, Lacoste of Fred Perry. Ook is het kleurenaanbod voor de mannen meer dan genoeg. Wanneer er een poloshirt nodig is voor een zakelijk aangelegenheid is het aan te raden om te kiezen voor een kleur zoals zwart, blauw of grijs. Toch zijn er ook genoeg kleuren die er wat creatiever uitzien, waardoor de outfit iets meer zal gaan opvallen. Dan kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor rode, gele of witte poloshirts. Zo is er voor iedere man dus een leuk poloshirt te vinden.

Geef een reactie