Ga op de paragnostenchat en kom meer te weten over jezelf

Dat mediums altijd maar een glazen bol en een mystiek uiterlijk nodig hebben is een overblijfsel uit sprookjes. De mediums van tegenwoordig vind je op de medium chat, ook wel paragnostenchat genoemd. Je hoeft dus echt geen afspraak te maken met iemand die in een wolk van wierook en met zwarte doeken over spiegels aan een wankel tafeltje op jou zit te wachten. Welnee, de paragnostenchat is gewoon 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Je kunt online de paragnost kiezen die bij je vragen past. Iedere paragnost heeft weer eigen kwaliteiten. Het is ook helemaal niet gezegd dat je met een willekeurige paragnost op de paragnostenchat altijd direct contact kunt maken met je overleden dierbaren.

De paragnostenchat is een bijzonder iets

De paragnostenchat is bijzonder omdat je precies ziet met wie je contact gaat leggen. Je kunt je keuze voor de paragnost zelfs, in eerste instantie, baseren op het gevoel dat je krijgt wanneer je de foto van de betreffende paragnost ziet. Dit lijkt niet aardig, maar wat jou aantrekt stoot een ander juist af en omgekeerd. Toch is de foto niet het enige uitgangspunt. Je begint er natuurlijk mee een selectie te maken van paragnosten die jouw vragen kunnen beantwoorden.

Met welke vragen ga je naar een paragnost?

Dit kunnen allerlei vragen zijn. Over geld en je toekomst, over de liefde, over overleden dierbaren, over carrière, noem het maar op. Iedere paragnost heeft zijn of haar eigen specialiteiten. Het is dan ook handig dat je op de website kunt filteren zodat je alleen die paragnosten te zien krijgt die jouw vragen zouden kunnen beantwoorden. Stap twee is het goed kijken naar de foto's op de website. Spreekt iemand je aan? Dan is de kans groot dat je met deze persoon een goed gesprek kunt voeren. Is de paragnost van jouw keuze nu niet online? Dan kun je een bericht achterlaten of een gesprek inplannen.

Hoe beoordeel je een paragnost?

Je ziet bij veel van de paragnosten op de paragnostenchat een cijfer staan. Het laagste cijfer is een 1 en het hoogste cijfer is een 5. Je kunt je laten leiden door de ervaringen van anderen en daar, nadat je zelf contact hebt gehad, zelf een beoordeling aan toevoegen. Je kunt volstaan met het geven van een cijfer, maar je kunt ook meer uitgebreide feedback of complimenten achterlaten. Paragnosten zijn ook mensen en zij leren graag van jouw, persoonlijke, ervaringen op de chat.

Geef een antwoord