Een goed gevulde garderobe

Iedereen droomt natuurlijk van een ruime inloopkast die goed gevuld is met al jouw favoriete kleding. Maar dit kan niet voor iedereen werkelijkheid worden. Je hebt er misschien niet de ruimte voor of het budget simpelweg niet voor. Toch is het voor iedereen belangrijk om een goed gevulde garderobe te hebben. Jong, oud, rijk of arm, het moet allemaal kunnen. Want kleding hoeft niet eens altijd duur te zijn. En voor de een betekent kleding natuurlijk ook meer dan voor de ander. De een wilt van elk soort kledingstuk allemaal verschillende kleuren hebben en voor de ander is 1 simpel item goed. Maar wat kan er nou echt niet ontbreken in je garderobe?

Zomer items

Officieel zitten we natuurlijk nog steeds in de zomer, ook al gedraagt het weer zich er helaas niet altijd even goed naar. Het is te hopen dat er nog een aantal mooie zomer dagen aankomen en dat we nog volop kunnen genieten van het mooie weer en misschien wel een lekkere stranddag. En voor deze zomerse dagen is een goed gevulde kledingkast met mooie items niet te missen! Als eerst kunnen een aantal goede korte broeken niet missen. Zorg er voor dat je er minimaal 2 hebt in bijvoorbeeld een spijkerstof en een andere leuke kleur zodat je deze 2 met verschillende items kan matchen. Ook een aantal goede tops en luchtige T-shirts kunnen niet ontbreken. Voor de dames zijn een paar leuke zomerjurkjes ook erg leuk om in je kast te hebben hangen. Deze zijn ook leuk voor een stranddag maar kan je ook wat chiquer maken door er leuke hakken bij aan te doen. En tijdens de zomer kan een goede zonnebril ook echt niet ontbreken. Een mannen zonnebril en een vrouwen zonnebril kan je niet vergeten tijdens een lekkere stranddag!

Winter items

En dan komt toch uiteindelijk ook weer de koude winter voorbij. Hiervoor heb je natuurlijk wel wat andere kleding items nodig dan in de zomer. Als eerst natuurlijk een aantal warme wollen truien, deze kan je weer makkelijk over een T-shirt dragen en is ideaal voor een koude winterdag. Ook een aantal goede spijkerbroeken mogen niet ontbreken. Deze houden je benen goed warm en zijn warmer dan linnen broeken of pantalons. Is het nou echt een gure dag met sneeuw? Pak dan zeker je muts, handschoenen en sjaal uit je kast en zet die lekker op. Een goede winterjas kan uiteraard ook niet ontbreken en is misschien nog wel het belangrijkste uit je winterse garderobe.

Geef een reactie